REZERVARISolicita o oferta OFERTEVezi ofertele actuale
Cazare Pensiunea Noblesse Herculane


Pensiunea Noblesse s-a nascut din nevoia de bun gust si din dorinta proprietarilor de a reda statiunii Baile Herculane o locatie turistica la nivelul renumelui orasului lui Hercules de la sfarsitul secolului al XIX-lea, atunci  cand statiunea Baile Herculane era considerata pe buna dreptate, ,,Perla Europeiā€¯.

Pensiunea Noblesse ofera oaspetilor sai atmosfera unui trecut indepartat, plin de liniste si ospitalitate, care ne duce cu gandul la frumusetea si nobletea vremurilor de odinioara.

Eleganta si frumusetea  draperiilor,  mobilierul masiv,  lustrele somptuoase, vitraliile discrete ale receptiei , culoarea si designul clasic al   mochetei, tapetului si zugravelilor se armonizeaza elegant si subtil cu dotarilor cele mai moderne si de ultima generatie in domeniul hotelier   creand un interior de un rafinament nobiliar.


Accepta provocarea intoarcerii in timp oferita de Pensiunea Noblesse care te va  transpune  intr-o lume fermecatoare, sublima  si fascinanta a Bailor Herculane  de la sfarsitul secolului XIX, din care cu siguranta nu vei mai dori sa pleci.

Va multumim pentru alegerea Pensiunii Noblesse.

Va dorim un sejur placut!


Vezi galerie foto